Laat uw woning of bedrijfspand door een vakman onderhouden. Ieder zijn vak!

huis

Binnen- en buitenschilderwerk aan uw woning

U bent trots op uw woning en neemt alleen genoegen met de beste kwaliteit. Met onderhoud door Fred Dijkstra Schilderwerken ziet uw woning er weer fantastisch uit en is duurzaam beschermd tegen de weersinvloeden. Ook binnenshuis doet een nieuw verflaag wonderen! Misschien heeft u een hekel aan behangen, of is er onlangs een lekkage verholpen bij u? Graag help ik u bij dit onderhoud.
 
Iedereen kan een laagje verf aanbrengen. Maar kwaliteit leveren betekent voor mij: eerst reinigen, schuren en naden uitvullen. Pas daarna breng ik superstrak een mooie, volle laag verf aan. Dit houdt ook in, dat ik niet schilder wanneer de weersomstandigheden dit niet toelaten.

gebouw

Binnen- en buitenschilderwerk aan uw bedrijfspand

Uw bedrijfspand is uw visitekaartje. Laat uw pand door een vakman schilderen! Door vakkundig gebruik van de beste producten garandeer ik een kwalitatief, duurzaam en fraai eindresultaat van alle schilderwerk. Zowel binnenshuis als buiten.

Wanneer u binnenschilderwerk wilt laten uitvoeren: heeft u er al eens aan gedacht om uw kantoor te laten schilderen tijdens de bedrijfsvakantie of tussen Kerst en Oudjaar? Op verzoek kan ik ook in de avonduren of tijdens het weekend schilderwerkzaamheden uitvoeren.