Als onafhankelijke schilder, werk ik met de beste en meest innovatieve producten.
De meeste recente ontwikkelingen spitsen zich toe op efficiency, energiebesparing, milieu en duurzaamheid.

Hightech muurverf voor binnen en buiten
Efficiënt werken met verfspuit-systemen

Wat denkt u bijvoorbeeld van een hightech muurverf, waardoor de stookkosten verlaagd kunnen worden? De muurverf van het merk Thermoshield heeft een keramisch filter dat warmtestraling voor 30-50% terugkaatst. Daardoor verdwijnt de warme niet dóór de muur, maar blijft die in huis. De Thermoshield-verf is extreem sterk en kan zowel binnen als buitenshuis gebruikt worden. Verder is de verf gecertificeerd milieuvriendelijk.

Dus met Thermoshield meer comfort, minder energiekosten én beter voor het milieu! Graag adviseer ik u over de toepassing van deze verf.

Naast dat ik schilder met kwasten en rollers, maak ik ook graag gebruik van verfspuit-systemen. 

De verf wordt snel en gelijkmatig dekkend opgebracht. Met de verfspuittechniek lever ik de beste kwaliteit. Ik kan latexverf aanbrengen met de verfspuit, maar ook bijvoorbeeld Thermoshield; dit kan zowel binnen als buitenshuis.